Palivové Aditíva

Palivové Aditíva

      A diesel motorok üzemanyag ellátása, a precízen megmunkált alkatrészeinek élettartama és megbízhatósága szigorúan függ a felhasznált üzemanyag minőségétől. Ez a tényt veszi alapul a STANADYNE amerikai cég is, aki a diesel motorok üzemanyag ellátás világszerte ismert gyártója, s akinek több mint 60 éves know-how áll rendelkezésére. A STANADYNE cég az üzemanyag javító adalékainak kínálatával segítséget kíván nyújtani a diesel motorok felhasználói számára a nem megfelelő minőségű üzemanyag használatából eredő káros hatások minimalizálásához. Cégünk közvetítésével ismerkedhetnek meg ezen termékek minőségével a szlovák, a cseh és a magyar érdeklődők is.

 

A STANADYNE cég üzemanyag készítményeit olyan híres motor gyártókkal együtt fejlesztette ki, mint pld. az AM General, a Caterpillar, a Ford, a GM, a John Deere, a Navistar és a VW. Gyártásuk során a polimer adalékok hamu vagy korom képződési hajlam nélkül érvényesülnek az égés folyamatában.

 

A leguniverzálisabb, egész évben használható, a gázolaj javítására szolgáló üzemanyag adalékok közé tartozik a multifunkcionális STANADYNE PERFORMANCE FORMULA® készítmény. A modern üzemanyag adalék higroszkópos, alkohol tartalom mentes, egy egész sor átlagon felüli tulajdonsággal bír:


 

  • Akár 13°C-al csökkenti az üzemanyag zavarosodásának hőfokát (a paraffin részecskék kicsapódásának hatására) is, és így segíti az üzemanyag áthaladását az üzemanyag szűrőkön keresztül.
  • Növeli a gázolaj cetán-számát, ami megkönnyíti a hideg indítást, növeli a teljesítményt és a forgató nyomatékot, csökkenti a zajszintet és a motor füstképzését.
  • Az emissziós értékeket figyelembe véve kedvezően befolyásolja a fogyasztást káros hatások nélkül.
  • Tisztítja és védi az üzemanyag rendszer elemeit a hordalékoktól és lerakódásoktól, valamint a korrózió ellen.
  • Csökkenti az üzemanyag adagoló szivattyú és a befecskendező porlasztó kopását
  • Stabillá teszi az üzemanyag viszkozitását és vegyi stabilitását hosszabb tárolásnál, illetve hosszabb leállítás esetén.
  • Vegyi hatásánál fogva az üzemanyag szűrő segítségével megkönnyíti a víz eltávolítását
  • Csökkenti a gázolaj habzását, ezáltal minimalizálja a levegő jelenlétét az üzemanyagban.
     
 Rendelési szám
 A készítmény
csomagolása
 Gázolaj
mennyiség
 32943 235 ml 120 l
 29409  470 ml  240 l
 31845  1,9 l 960 l
 29410*  19,0 l 9600 l
* csak megrendelés alapján  

  
 A PERFORMANCE FORMULA® készítmény alkalmazásával hatékonyan meghosszabbítható az egész motor élettartama, üzemanyag rendszerének hibátlan üzemeltetése, így sikeresen megelőzhető a túlzott kopása vagy idő előtti meghibásodása.

 

Figyelmeztetés

A készítményt még a paraffin részecskék kiválásának megkezdése előtt kell alkalmazni, azaz fagypont feletti hőmérsékleteknél! Csak így biztosítható az üzemanyag tulajdonságaira és az egész üzemanyag rendszerre gyakorolt maximális pozitív hatás!

 

Biztonsági adatlap
PERFORMANCE FORMULA®

Prihlásenie